2021 Survivor Öykü Çelik Kimdir?

Suvivor Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşındadır?

TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan yarışma, Survivor Öykü Çelik kimdir sorularına sebep oldu. Güzelliği ile adeta büyüleyen ve ünlüler takımında bulunan Çelik, dikkatleri üzerine çekti. Aslında oyuncu olan ancak birçok özelliği bulunan Öykü Çelik hayatı hakkında daha fazla bilgi almak ister miydiniz? Eğer cevabınız evet ise yazımızı sonuna kadar okumaya devam etmelisiniz.

YouTube video

Öykü Çelik Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Tarih 13 Temmuz 1987 vaktini gösterdiğinde Öykü Çelik gözlerini dünyaya açtı. Geniş bir aile içerisinde dünyaya gelen bu güzel bebek, aslen Trabzonludur. Yaşamının ilk yıllarını burada tamamladıktan sonra ise hayatı farklı alanlara yönelmiştir. Gerek güzelliği gerekse hayalleri uğrunda ilerleyerek günümüzde oyuncu olarak tanınmasını sağlamıştır.

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

Survivor Öykü Çelik kimdir sorularının sorulmasının altında şüphesiz güzelliği yer almaktadır. Masmavi gözleri ile duru bir güzelliği dikkat çeken bir yapısı bulunur. Küçük yaşlarda da ilgiyi bu sayede toplamaktaydı. Yaşı biraz büyüdükten sonra Çelik, eğitim hayatına Trabzon’da başladı. İlkokul ve ortaokul sonrası Trabzon Lisesi’ne başladı.

Oyunculuk Hayatı Başlıyor: Survivor Öykü Çelik Kimdir?

Trabzon Lisesi bünyesinde normal bir öğrenci profili çizerek ilerlemekteydi. Öğretmenleri tarafından herhangi bir şikâyet almadan eğitimine devam ediyordu. Günün birinde lisede bulunan yakın arkadaşının önerisi ile tüm hayatı değişti. Ancak bu o zamanlar bunun pek de farkında değildi. Arkadaşı sayesinde günümüzde en güzel Türk kadın oyuncuları arasında bulunuyor.

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

O gün arkadaşının tiyatro kursuna gitme konusunda önerisini kabul ettiğinden bugünlerde Survivor Öykü Çelik kimdir sorularının sorulmasına sebep oluyor. İlk oyunculuk deneyimini ergen olduğu yaşlarda tiyatro kursu sayesinde deneyimledi. Oyunculuğa olan merakı bu andan itibaren alevlenerek daha da büyüdü. Kurs eğitimi ile kalmayarak üniversite eğitimini de oyunculuk üzerinde olması konusunda karar kıldı.

Kaza Sonrası Oyunculuk Eğitimi Yarıda Kaldı

Zorunlu lise eğitimi sonrası üniversite konusunda rotasını İstanbul’a çevirdi. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü içerisinde öğrenci olarak yer aldı. Ancak oyunculuk eğitimleri sırasında başına inanılmaz bir kaza geldi! Öğrencilik yıllarında geçirdiği trafik kazası sonrası vücudunda ciddi yanıklar oluştu.

2021-survivor-oyku-celik-kimdir
Survivor Öykü Çelik Kimdir

Gerçekleşen bu yaralanma sonrası üniversite eğitimine ara veren Öykü Çelik, yanıklarının iyileşmesini sabırla bekledi. Aldığı tedaviler neticesinde toparlandıktan kısa bir süre sonra yarım kalan oyunculuk eğitimini tamamlamaya kararlıydı. Aldığı özel oyunculuk eğitimleri sayesinde bu işin peşinden gitti. Böylece eğitimini istediği düzeyde tamamlayarak artık hazır bulunuyordu.

İlk Oyunculuk Deneyimi Selena ile Başladı

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

Yıllar önce ATV üzerinde yayınlanan Selena dizisinde Survivor Öykü Çelik kimdir sorularının başrolü olan oyuncu yer almıştır. Kendisinin ilk profesyonel oyunculuk deneyimi de bu şekilde başlamıştır. Daha önce tiyatro oyunları ve gösterileri de elbette bulunuyordu. Bu ilk adım sonrası sektörde kendisini yavaş yavaş belli ederek farklı karakter ve dizilerde yer almaya devam etti.

Öykü Çelik: Kötü Kadın Rollerinde Oynamak İstiyorum!

Survivor macerası kendisi için başlamadan önce magazincilere röportaj veren güzel oyuncu, ne tarz karakterlerde oynamak istersiniz sorusuna cevabıyla şaşırttı! Diriliş Ertuğrul dizisi ile oldukça beğenilmesi ve ses getirmesi sonrası oyunculuğa karşı bakış açısı biraz değişti. Dizi içerisinde kötü kadın karakterinde yer alarak izleyicileri biraz da sinirlendiren oyuncu sonra ki tekliflerde de bu tarz roller arıyor.

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

Gerçekleştirdiği profesyonel oyunculuğu ve güzelliği ile Survivor Öykü Çelik kimdir sorularına sebep olmuştur. Gelecek olan dizi tekliflerini ince eleyip sık dokuduğunu belirtirken kötü karakterlere karşı ilgisinin olduğu söyledi. Daha karmaşık ve heyecanlı bir deneyim olduğunu düşündüğünden bu tarz rolleri bekliyormuş. Aynı zamanda maskülen rollerde de yer almayı bekliyor.

Önce Film Çekimi Sonra Survivor!

Survivor öncesi yaz aylarında 3-5 haftalık bir film setinde Öykü Çelik de yer aldı. Açıklamaları sırasında korkudan ziyade gerilimin yoğunlukta olduğu bir senaryonun olduğunun altını çizdi. Film sonrası kendisi hakkında haberlerde sıklıkla Survivor iddiaları dolanmaya başlamıştı. Kendisi ise bu konu hakkında tek bir olumlu ya da olumsuz açıklama da bulunmamıştı.

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan 2021 Survivor Ünlüler takımı arasında Öykü Çelik de yer aldı. Böylece yarışma boyunca rakip takım ile kapışacağı kesinleşmiş oldu. Birkaç gün öncede sezonun başlaması ile aktif olarak izleme şansını kişiler elde ediyor. Gelecek günler içerisinde kendisinin performansı ve hedeflediği Survivor şampiyonluğunu alıp alamayacağı ise merak ediliyor.

34 yaşında olan oyuncunun yer aldığı birçok dizi ve sinema filmi bulunmaktadır.

1- Survivor Öykü Çelik Kimdir: Dizileri

  • Şeref Sözü (2020)
  • Diriliş Ertuğrul (2019)
  • Kapan
  • Savaşçı (2017)
  • Darbe
  • Poyraz Karayel
  • Benim için Üzülme
  • Akasya Durağı

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

2- Filmleri

  • Cin Geçidi
  • Kanımdaki Barut
  • Mahpeyker Kösem Sultan
  • Saba
  • Bensiz
  • Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

2021-survivor-oyku-celik-kimdir

Acun Ilıcalı tarafından her sene geleneksel hale gelen Survivor bu sene de oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Birbirinden farklı kişiliğin bir arada bulunduğu bu yarışmanın seveni de çok geniştir. Ünlüler takımında yer alan bir diğer isim ise Hayrettin’dir. Survivor Hayrettin Kimdir yazımıza bakarak oyuncu hakkında bilgi edinebilirsiniz!

Yoruma kapalı.