2 Haftada En Hızlı Kilo Verme

Düğünü olanlar veya önemli bir etkinliğe katılacaklar çok kısa bir süre içerisinde kilo vermek isteyebilmektedirler. Bunun yanında acil bir buluşması olan veya hemen almış olduğu kiloları geri vermek isteyenler olabilmektedir. Bu nedenden dolayı da 2 haftada en hızlı kilo verme yöntemlerine başvurmaktadırlar. Bu diyetler sayesinde ise alınan kilolar, daha fit görünmek isteyenler istedikleri ideal vücut ölçülerine kavuşabilmektedirler.

2 haftada en hızlı kilo verme yönteminden biri ise akşam yemek yemeği bırakmak olmaktadır. Az kilo fazlalığı olanlar akşamları hiçbir şekilde yemek yemeyip, sadece kuru yemiş ve sıvı tüketerek kısa süre içerisinde kilo vermektedir. Diyet ise mutlaka yeşil çay ve limonlu su ile desteklenmelidir. Diğer öğünlere dikkat ederek de 2 hafta içerisinde 5- 6 kilo verenler bulunmaktadır.

Bunun yanında daha fazla kilo fazlalığı bulunanlar ise bulunan diyet listeleri sayesinde 2 haftada çok kolay bir şekilde kilo verebilmektedir. Hızlı bir şekilde kilo vermenin yolu metabolizmayı hızlandırmak ve bol hareketten geçmektedir. Bu nedenden dolayı spor yapmaya zaman ve imkan yoksa bol yürüyüş yapılmalıdır.  2 haftada en hızlı kilo verme diyeti ise aşağıda verilmektedir.

  • Sabah kahvaltısında beyaz ekmek yenmemeli ve kepek ekmek tercih edilmelidir. Bunun yanında beyaz peynir ( sadece 1 dilim ), bol domates ve salatalık yenmelidir.
  • Ara öğünde ise meyve tüketilmelidir.
  • Öğle yemeğinde mutlaka çorba içilmelidir. Ayrıca isteğe bağlı olarak yağsız et, tavuk yenilebilmektedir. Bunun yanında yoğurt yenmelidir.
  • Ara öğünde ise ceviz, fındık gibi kuru yemişler tüketilmelidir ve az miktarda meyve yenmelidir.
  • Akşam yemeğinde ise sebze yemeği, salata, light yoğurt yenilmelidir.

Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenler ayrıca 1 veya 2 hafta için sıvı diyetini uygulayabilmektedirler. Sıvı diyeti sayesinde çok hızlı bir şekilde kilo verilmektedir. Fakat vücut sürekli olarak sıvı ile beslendiğinden dolayı diyetin süresi uzun tutulmamalıdır. Sıvı diyetinde yağ yakıcı özelliği ile bilinen limon çokça kullanılmaktadır. Bol bol limonlu su içilmeli, katı yemeklerden uzak durularak çorba içilmeli ve bol su tüketilmelidir.

2 Haftada En Hızlı Kilo Verme