2021 Survivor Hayrettin Kimdir? Hayrettin Karaoğuz Hakkında Merak Edilenler!

2021 Yarışmacısı Survivor Hayrettin Kimdir?

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler kadrosunun duyurulması ile birlikte Survivor Hayrettin kimdir soruları araştırılmaya başlandı. Kadroda belirtilen isimler arasında sosyal medya ve çalışmaları neticesi ile en çok dikkat çeken isim şüphesiz Hayrettin Karaoğuz olmuştur. Peki Survivor Hayrettin Karaoğuz kimdir, Hayrettin Karaoğuz kaç yaşındadır?

Hayrettin ismiyle ön planda tanınan yarışmacı, oyuncu ve içerik üreticisi günümüzde ününe ün katarak ilerlemektedir. Farklı yarışma içeriklerinde de tanıdığımız Karaoğuz, son olarak Survivor 2021 kadrosu içine dahil olarak yarışacaktır. Belirli bir hayran kitlesine sahip oluşu ile birlikte meraklılarını şimdiden heyecanlandırdı. 2021 Ünlüler kadrosuyla yarışmada göstereceği performansı ile adından söz ettirmesi bekleniyor.

Survivor Hayrettin Kimdir? İşte Hayatı Hakkında Bilgiler

Survivor Hayrettin kimdir sorusuna ilk olarak tam ismini belirterek başlamak gerekir. Asıl ismi Hayrettin Onur Karaoğuz’dur. Çoğunlukla ön planda olduğu adı ise Hayrettin’dir. Hayrettin Karaoğuz, 1 Ocak 1984 yılında İstanbul’un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. İlk çevresini burada elde ettikten sonra zorunlu eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu bünyesinde başladı.

Survivor Hayrettin Kimdir

İlköğretimi normal bir öğrenci olarak geçirdikten sonra lise eğitimi için Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ne kayıt oldu. Kendisinin hayatında dönüm noktası olarak adlandırdığı yaşantıları da burada gerçekleştirdi. Survivor Hayrettin Karaoğuz, lise döneminde birlikte takıldığı üç arkadaşı ile birlikte ‘komedi’ alanına atılarak ilk denemelerini atmaya başladı.

Hayrettin Karaoğuz, Survivor Hayrettin kimdir sorusunu lisede ‘kabak gibi açılması’ tabiri ile ortaya çıkışı olarak cevaplandırıyor. İlkokul yıllarında oldukça sessiz sakin bir çocuk olmasına rağmen Hayrettin Karaoğuz, lise döneminde sokak komedisi ile tanışıyor. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümünü okurken ise ortaya koyduğu oyunculuk performanslarını tam olarak sahneye taşıyarak ölümsüz hale getiriyor.

1- Oyunculuk Kariyeri

Üniversite yılları içerisinde bulunan 2004-2009 yılları arasında ilk sahne oyununu sergiledi. Dario Fo’ya ait Klakson Borazan ve Bırtlar oyunu içerisinde ‘komiser’ rolü de bulundu. 5 senelik oyunun sergilenmesi ile kendisini yavaş yavaş kanıtlamaya başladı. Sonrasında ise Kral Übü eserinde başrol olarak yer alma fırsatını elde eden Survivor Hayrettin Karaoğuz oyunculuk alanında emin adımlarla ilerledi.

Absürt komedi olan Kral Übü oyununda gösterdiği başarı ‘en iyi erkek oyuncu’ rolünü getirdi ve Survivor Hayrettin kimdir gibi kendine yönelik sorular oluşmasına sebep oldu. Oyunculuk hayatı bununla kalmayan Survivor Hayrettin Karaoğuz daha sonra ‘İş İşten Geçti’, ‘Savaş Baba’ ve ‘Ayak Bacak Fabrikası’ gibi farklı oyunlarda yerini aldı.

2- Sosyal Medya Ünü Getirdi: Survivor Hayrettin Kimdir?

Tiyatro oyunlarını sergilediği sırada arkadaşları ile birlikte sosyal medya üzerinde içerik yüklemeye karar veren Hayrettin Karaoğuz hayatı için en önemli kararı böylece vermiş oldu. Youtube üzerine yüklediği içerikleri ile kullanıcıların dikkatini çok kısa sürede çekti. Bu da kariyerinde ilerlemesinin yolunu açtı. Yüklediği içerikler ile konuları ‘ti’ ye alıyor aynı zamanda komedi de yapıyordu.

Survivor Hayrettin kimdir ve ne zaman adını duyurmuştur diye soracak olursanız bu Issız Adam filminin çıktığı dönemlere dayanıyor. Çağan Irmak tarafından oluşturulan bu filme karşılık Survivor Hayrettin Karaoğuz ‘Kızsız Adam’ şeklinde komedi ve eleştirel bir içerik yükledi. İçerik sonrası sosyal medyada adeta gündem oldu. Sayısız kullanıcı tarafından beğenildi, paylaşıldı.

3- Yer Aldığı Reklamlar

Sosyal medya üzerinde adını duyurduktan kısa bir süre sonra ise ardı arkası kesilmeyen reklamlarda Hayrettin Karaoğuz yer aldı. Turkcell Nar Kampanyası reklamında bulundu. Sonrasında Doritos cipsi reklamında da oynadı. Buradan sonra ise yeni teklifler de geldi. Fanta içeceğinin reklamında iki sene boyunca baş yüzü olarak bulundu. Oluşturulan Fanta reklamı sayesinde ‘Kristal Elma’ ödülüne layık görüldü.

4- Dizileri ve Exatlon Türkiye Yarışması

Tiyatro oyunculuğu, sosyal medya, yer aldığı dizi ve yarışmalarından sonra Survivor macerasına da atılması Survivor Hayrettin kimdir sorusuna sebep oldu. Kısa sürede elde ettiği şöhret ile birkaç dizi içerisinde de rol aldı. 2020 yılında son olarak ATV de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde ‘Ercan’ rolüne hayat verdi. Bunun yanı sıra ‘Hayrettin’ adında kendisine ait bir komedi programı da sundu.

 

Survivor Hayrettin Karaoğuz olarak duyulmadan önce Netflix üzerinde yayınlanan Exatlon yarışmasında yer aldı. Birbirinden farklı isimlerin bulunduğu yarışma içerisinde farklı zorluklarla mücadele etti. Özellikle yarışmanın ‘ağır cezalar’ kapsamında oluşturduğu durumlar ile ciddi bir kitleyi elde etti. Tabi bu durum Hayrettin Karaoğuz isminin de duyulmasını sağladı. Daha önceden yarışma deneyimi olması Survivor Ünlüler konusundaki performansı merak ediliyor.

Senaryosunu Oluşturduğu Filmler

  • Kızsız Adam (2009)

Oynadığı Dizi ve Filmler

  • İlk Öpücük (2017)
  • Kalk Gidelim (2017-2020)
  • Vezir Parmağı (2016)
  • Gelecekten Bir Gün (2010)
  • Kızsız Adam (2009)

Survivor 2021 Ünlüler kadrosunda birbirinden farklı kişiler bulunmaktadır. Hayrettin ise bunlardan sadece birisidir. Peki dünya genelinde zengin olan insanları hiç merak etmiş miydiniz? Güncel liste olarak oluşturulmuş Dünyanın En Zengin Kadınları yazımıza bakarak merakınızı giderebilirsiniz!

Hayrettin KaraoğuzHayrettin Karaoğuz HayatıHayrettin Onur KaraoğuzKızsız AdamSurvivor 2021 ünlülerSurvivor Hayrettin KaraoğuzSurvivor Hayrettin kimdirSurvivor yarışmacısı Hayrettin