En Güzel Sevgililer Günü Fikirleri| 14 Şubat Hediye Fikirleri!

14 Şubat Sevgililer Günü Fikirleri!

Yılda bir kere gerçekleşen ve oldukça özel olan 14 Şubat için sevgililer günü fikirleri aranmaktadır. Kişiler sevgilisine özel hissettirmek adına her gün çabalar. Ancak her ne kadar sevgi ve aşkın her gün olduğu söylense de 14 Şubat boş geçilmemektedir. Erkek kadın fark etmeden çabalar sonuna kadar oluşturulup mutlu, keyifli anlar yaşanmaya çalışılmaktadır.

14 Şubat Sevgililer günü hediyesi- Ekşi Sözlük, Kadınlar Kulübü gibi farklı tartışma platformlar üzerinde tartışılır. Sevgilisini özel hissettirmek isteyen her birey farklı ve yaratıcı fikirlerin peşine düşmektedir. Sizler de sevgiliniz için hediye arayışında mısınız? Yazının sonuna kadar okursanız farklı hediyelere erişebilir ve listenize ekleyebilirsiniz.

Sevgililer Günü Fikirleri: Tercih Edilebilecek Sevgiliye Hediye Listesi!

Günümüzde hediye konusunda dekorasyon ve hediyelik satışı yapan firmaların sayısı arttığı için sevgililer günü fikirleri de oldukça artmıştır. Sevgililer günü kutlama fikirleri bu noktada sizler için çeşitlenmektedir. Çoğu hediye her ne kadar erkek hediyeleri ya da kadın hediyeleri olarak ayrılsa da ortak hediyeler de mevcuttur.

1- Sevgililer Günü Hediyesi Erkek için Fikirler

Sevgililer günü hediyesi erkek açısından oldukça kısıtlı olabilmektedir. Özellikle kadınlar tarafından erkek hediyeleri seçimi konusunda problem yaşanabilmektedir. Halbuki doğru bir araştırma ile en doğru hediyeler alınabilmektedir. Sevgililer günü hediyeleri fikirleri listesi sayesinde birbirinden farklı tercih oluşturabilirsiniz.

· Oyun Konsolları

Erkek için sevgililer günü fikirleri arasında şüphesiz en doğru kararlardan birisi oyun konsolları olmaktadır. Erkeklerin genel olarak oyun oynamayı daha çok seven bir tavrı olduğundan 14 Şubat hediyeleri arasında gösterilebilmektedir. Son model oyun konsolları alabilirken aynı zamanda küçük el konsolları da alabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye konusunda çok doğru ve uygun bir karar olacaktır.

· Kişisel Eşyalar

Sevgiler günü hediyeleri fikirleri için uygun olabilecek bir diğer durum kişisel isme özel eşyalar olmaktadır. Cüzdan, kemer, saat gibi birden fazla hediyenin bulunduğu parçayı verebilirsiniz. Özenli bir kutu oluşturarak kendisinin özel olduğu hissettirebilirsiniz. Aynı zamanda hediyelerin kullanılabilir olmasına önem veren kişiler için doğru bir tercih olacaktır.

· İsme Özel Kol Düğmeleri

Sevgililer Günü Fikirleri

Sevgilinizin özel günlerde her an sizi hatırlamanızı sağlayabilmeniz için sevgililer günü fikirleri arasında kol düğmeleri yer almaktadır. Özel markalardan oldukça gösterişli ve güzel hediyeler tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra e-ticaret siteleri üzerinde de isme özel kol düğmesi kişiye özel hediye olarak bulabilmek mümkündür. Tercih etmeniz doğrultusunda her giyim esnasında sizi hatırlayacaktır.

· Romantik Akşam Yemeği!

Sevgililer günü kutlama fikirleri arasında özel ve romantik bir akşam yemeği olmazsa olmazdır. Romantik sevgililer günü geçirmek için en ideal fikirler arasındadır. Kendi ellerinizle özel olarak hazırlayacağınız bir yemeği güzel ve hoş bir sohbet ile süsleyebilirsiniz. Özellikle dışarıda olmanın zor olduğu zamanlarda evlerde ya da özel alanlarda bir yer ayırtmak doğru tercih olabilmektedir.

· Teknolojinin Son Aksesuarları: Akıllı Saatler

Hediye arayışındayken her zaman kullanabileceği bir eşya olmasını isteyenler için sevgililer günü fikirleri arasında akıllı saatler bulunmaktadır. Akıllı saatler son zamanların en sık kullanılan parçaları içerisinde bulunur. Fiyat skalası ise her bütçeye uygundur. Sevgilinizin beğenisi doğrultusunda herhangi bir markaya ait akıllı saat tercihinde bulunabilirsiniz.

1- Sevgililer Günü Fikirleri| Sevgililer Günü Hediyesi Bayan

Sevgililer günü kutlama fikirleri kadınlar açısından oldukça zengindir. Özellikle romantik bir yapıya sahip kadını en ufak bir durum ile mutlu etmek mümkündür. Fazla para harcamak ya da gösteriş yapmaktan ziyade uğraşılmış ve düşünülmüş olmak yeterli olacaktır. Tercih edebileceğiniz hediye listesine yazıyı okuyarak ulaşabilirsiniz.

·  Anılarını Ölümsüzleştirmek İsteyenlere: Fotoğraf Albümü

İlişkinin süresi boyunca yaşanmış anıları ölümsüzleştirmek adına çekilen fotoğrafları çıkarttırmak sevgililer günü fikirleri için oldukça iyi olabilmektedir. Fotoğrafları çıkartıp  kişiye özel fotoğraflı bir hediyeyi altına notlar yazarak verebilmek mümkündür. Ancak son zamanların en çok sevilen ve tercih edilen ipler ile farklı dekorasyonlar oluşturmak daha etkili olacaktır.

· 3D Gece Lambaları

Son zamanların trend eşyaları arasında bulunan 3D gece lambaları sevgililer günü hediyeleri fikirleri arasında kadınlar için ilk sıralarda yer alır. Farklı şekil ve modelleri bulunmaktadır. Hatta kimi firmalar tarafından bireylere özel fotoğrafları lamba halinde oluşturulmaktadır. Uygun fiyatlı olmasının yanı sıra kullandıkça kişiyi hatırlatacağından mutlaka listeniz arasında yer almalıdır.

· Kutlamanızı Pikap ve Plaklarla Güzelleştirin

Alınacak bir pikap sadece kutlama anını değil sonrasındaki anılarınızı da güzelleştirecek bir sevgililer günü fikirleri arasında bulunur. Nostaljiye aşık bir sevgiliye şüphesiz verilebilecek en doğru parçalar arasında bulunmaktadır. Güvenilir bir firma eşliğinde pikap alabilirsiniz. Pikap için aşkınızı anlatan ve canlandıran bir plak tercih ettiniz mi sizden iyisi olmayacaktır.

·  Yaratıcı Sevgili Hediyeleri: Aromaterapi

Hediyenizin sürekli kullanılmasını istiyorsanız aynı zamanda kokulara da duyarlı bir sevgiliniz varsa aromaterapi konusundan yararlanabilirsiniz! Aromaterapi eşyaları seçilecek herhangi bir aromanın gün boyunca ortamda yayılmasını sağlayacaktır. Yaratıcı sevgili hediyeleri arasında bulunan bu eşya ile sevgilinize kendinize her an hatırlatabilirsiniz.

Sevgililer Günü Sözleri ile Hediyelerinizi Zenginleştirin!

Sevgililer alınacak herhangi bir hediye ya da sevgililer günü fikirleri konusunda etkilenmektedir. Ancak her ne kadar hediye alınsa da kişisel olarak bir uğraş görülmesi değeri daha fazla arttıracaktır. Bundan dolayı hediyelerinizi farklı noktalara getirebilmek adına birkaç not eklemek ve söz iletmek gerekir.

Sevgililer günü sözleri sözel olarak ifade edilebileceği gibi aynı zamanda not ile de hediyenin kenarına sıkıştırılabilir. Albümün altına eklenecek ve aşkınızı ifade edecek cümleler kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra aranızda oluşmuş bir espriyi de ekleyerek yüzünde bir gülümseme oluşmasına sebep olursunuz. Hediyenizin ve aşkınızın değerini oldukça arttıracaktır.

Hediyeler arasında yıllardır tercih edilen bir diğer eşya ise parfümler olmaktadır. Victoria Secret parfümleri kadın parfümleri arasında oldukça iddialıdır. Üstelik her kadının da bayılarak kullandığı kesin! En Güzel Victoria Secret Parfümleri yazımızı okuyarak bilgi alabilirsiniz.

 

14 şubat hediyelerierkek hediyelerisevgililer günü fikirlerisevgililer günü hediyesi bayansevgililer günü hediyesi erkek içinsevgililer günü hediyesi-ekşisevgililer günü kutlama fikirlerisevgililer günü sözlerisevgiliye hediyeyaratıcı hediyeleryaratıcı sevgililer günü hediyeleri