Prezervatif ile Yakalanan Koca Yalanları!

Eşimin Cebinde Prezervatif Buldum Diyenler, Buraya!

Gün geçmiyor ki erkekler bizlere bir şeyler öğretmesin; prezervatif ile yakalanan koca yalanları da biz kadınlara, en zeki ve en kurnazca fikirlerin nereden geldiğini düşündürmüyor değil. Sadece Türkiye’de değil dünyada her gün milyonlarca kadın aldatılıyor. Bazılarımız aldatıldığını bildiği halde kendine yetemeyeceğini ve maddi olarak problem yaşayacağını düşünerek adım atamıyor, ses kalıyor. Bazılarımız ise avaz avaz haykırarak tüm sosyal haklarını edinip, eşinden ayrılıyor. Peki, nedir bu prezervatif olayı? Erkekler nasıl bu kadar zeki olabiliyorlar?

Prezervatif ile Yakalanan Koca Yalanları

Gebelikten korunma yöntemleri arasında, erkekler tarafından en sık kullanılan yöntem kondom yani prezervatif kullanımıdır. Peki, bir erkek eşinin haberi olmadan prezervatif taşıyorsa ne düşünmeliyiz? İşte, erkeklerin en sık kullandığı prezervatif yalanları!

“Aşkım onu ben bizim için aldım.”

Hiçbir zaman kondom kullanamayan bir çiftseniz bu söze dikkat! Sevgiliniz ya da eşiniz sizinle kullanmak için aldığını söylüyorsa ve siz yakalanana kadar aldığı bu şey ortaya çıkmıyorsa, hayırlı olsun! Aldatılıyorsunuz.


“Çocuklar odaya gelince cüzdanıma attım. Orada kalmış!”

İşte, hem çok kurnaz hem de önceden hazırlanmış bir yalan! Sizin için almış tam kullanmayı planlarken çocuklar odaya gelmiş. Yerseniz…


“Benim değil aşkım…”

İşte, ne hikmetse genç delikanlı erkekler kendi başlarına prezervatif alamıyorlar yalanı! İş yerinde bir çocuk için almış. Çünkü çocuk bunu kullanmaktan utanmamış ama almaktan utanmış.


“Onu oraya kim koymuş!”

Bazı erkekler ise hazırlıksız yakalanıyor! Bilmiyorum. Kim koymuş hiç bir fikrim yok.


“Fantezi için aldım hayatım.”

Eşimin cebinde prezervatif buldum. Ne yapacağım? Bir de bana bunu dedi! İşte, senin için aldım yalanının bir değişik versiyonu! Eğer bu kadar zeki ve kurnaz bir eşiniz varsa siz ondan daha zeki olmalısınız. Yoksa işiniz zor hanımlar…


“Sadece ekonomi yapıyordum. Neden böyle anladın ki?”

Ay nasıl sen öyle bir şey düşünebilirsin! Halbuki kocacığın ne kadar masum düşünüyormuş değil mi? Tek derdi ekonomiymiş mesela 🙂


“Bugün Halk Sağlığı Merkezinden geldiler. Aile planlaması anlatıldı. Erkeklere de prezervatif dağıttılar!”

Dikkat! Eşimin cebinde prezervatif buldum diyorsanız ve siz asla kullanmıyorsanız… Üstüne bir de eşiniz iş yerine Halk Sağlığı Merkezinden geldiklerini iddia ediyorsa, çok zeki bir adamla birlikte olduğunuzu bilmelisiniz.