Ümit Erdim Nasıl Kilo Verdi ? 

Selena dizisiyle tanıdığımız Ümit Erdim, son zamanlarda verdiği kilolarla dikkatleri üzerine toplamış durumunda. Peki Ümit Erdim nasıl kilo verdi ?

Haddinden fazla kilo almak ve alınan bu kiloları verememek hemen hemen her insanın en büyük korkularından biridir. Bu kiloların bireyin sağlığına ve psikolojisine olumsuz etkileri yadsınamaz bir gerçektir. Ünlü dünyasından da pek çok kişinin kilolarla başı oldukça dertte. Bu ünlülerden birisi de bir döneme damgasını vuran, Selena dizisinde rol alan Ümit Erdim olmuştur.

Ümit Erdim Nasıl Kilo Verdi ?

Pek çok ünlü kilo vermek için çeşitli yöntemlere başvurmuştur. Kimisi spor ve egzersiz  yaparak, kimisi de diyet listeleri uygulayarak bu amaca ulaşmaya çalışmıştır. Peki Ümit Erdim nasıl kilo verdi ? Önceleri kilo vermek için doğal yöntemler ve spor yaparak zayıflamayı deneyen oyuncu istediği sonucu elde edemeyince son çare olarak mide küçültme ameliyatı olmuştur ve bu ameliyat sonrasında tam 69 kiloya kadar düşmüştür. 

Ümit Erdim Mide Ameliyatı 

Ümit Erdim  televizyon dünyasına 1997 senesinde adım atmıştır. Televizyon Dünyasında fazla kilolarıyla dikkat çeken Ümit Erdim, bu kilolardan kurtulmak için sağlıklı yaşama yöneldi. Bu sağlıklı yaşam için Ümit Erdim nasıl kilo verdi, gelin bu soruyu cevaplandıralım.

Ümit Erdim hızlı kilo vermek için spor yaparak ve sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtulmak için ilk adımı attı. Bunun yetersiz geldiğini ve kilolardan tamamen kurtulmak için ameliyat olma yoluna gitti. Mide ameliyatından sonra fazla kilolarından hızlı bir şekilde kilo vermeye başlayan Ümit Erdim, 6 ayda tam 25 kilo verdi.

Ayrıca mide küçültme ameliyatı olan Ümit Erdim’in 60 kilo vermesinden dolayı hayranları, “Hastalıklı mısın?”, “Ölü gibisin” ve “Zayıflıktan öleceksin” şeklinde soru yağmuruna tuttular. Oyuncu Ümit Erdim, internet hesabından yayınladığı videoyla hayranlarının konuşmalarına yanıt verdi. 

Killa Hakan üslubuyla konuşan Ümit Erdim, şu cümleleri kullandı: “Önce tüp mide ameliyatı oldum. Bu ameliyatı da profesör bir doktor yaptı. Beni iyi dinleyin. Beni işi bilen doktor, iyi bir hastanede ameliyat etti. Başkaları konuşuyor. ‘Ümit ağabey yüzün çöktü, hastaymış gibi oldun. Çok fazla zayıfladın …’ Ameliyatın ilk yılında genelde böyle oluyor. Bunu ameliyatı yapan doktorlar söyledi.

Bakın güzel, temiz kalpli insanlara selam olsun. Bu insanlara hiçbir şey söylemiyorum. Bazı kardeşlerim ‘Ümit ağabey sen nasıl kendini iyi hissedersen öyle olsun’ diyor ama o kalbi kirli olanlar var ya, onlar… Kalbi güzel, temiz kişilere selam olsun.” şeklinde cümlelerini bitirdi. 

Ümit Erdim SoHali 

Fazla kilolarından kurtulan oyuncu Ümit Erdim nasıl kilo verdi ? sorusuna, mide ameliyatı ile kilo verdiğini açıklamıştık. Ama son haliyle hayranları üzerinde şok edecek bir etki bıraktı. Fazla kilo vererek zayıflayan oyuncu Ümit Erdim, tanınmaz bir hale geldi. Oyuncu Ümit Erdim’in son durumuna yorum yapan hayranları şu ifadeleri kullandı. “Çok fazla zayıflamışsın, tanıyamadım?”,” Sağlığın inşallah bozulmamıştır?” şeklinde soru yağmuruna tutuldu. Oyuncu bu sorulara cevap olarak ise “ Kilomdan, sağlığımdan ve dış görüşümden çok fazla memnunum.” ifadesini kullandı.

Cümlesinin devamında diyetisyenin ve eşi Seda Erdim’in de memnun olduğunu söyledi. Memnun olmayan sürekli kilo al, yüzün çöktü, hasta olacaksın, çirkinleştin, eski halin daha iyiydi vs. diye üşenmeden mesaj atanlar için yüzlerce kilo almaya niyetim yok. Teşekkür ederim, sevgi ve saygılarımla şeklinde ki cümlelerle açıklamasını bitirmiştir.  

Prof. Dr. Hasan Altun, Ümit Erdim’in bir süre önce durdurulamamış kilo artışı ve özüştürül sendrom ön tanısıyla tüp mide ameliyatı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: ”Zayıflama süreçlerinde bölgesel yağlı doku kaybı bireye bağlı değişen oranlarda olmaktadır.

Ameliyattan sonraki ilk aylarda hızlı kilo veriminin peşinden, kilo veriminin giderek azalması ve bunu takip eden dönemde vücuttaki yağlı doku oranının istikrara gelmesiyle bu durumun yavaş yavaş düzelmesi ve normale dönmesi beklenir. Yüz, genellikle kişiden kişiye değişmekle birlikte hastanın denge kilosuna gelmesiyle düzelmeye başlamakta ve toplum arasında çöktü tabir edilen dış görüntü çoğunlukla geçmektedir.” 

Ümit Erdim Diyeti ile Ümit Erdim Nasıl Kilo Verdi ? 

Televizyon Dünyasına atıldığı yıllara göre çok fazla kilo verdiğini, fakat istediği kiloya daha ulaşamadığını söyleyen Ümit Erdim nasıl kilo verdi ? Yaptığı açıklamada “Şu an da maalesef 97 kiloyum. Bir ara 92.5’u görmüştüm. İstediğim kilo 85 kg. Bir de kilo vermem uzvi, ameliyat falan yok, çaba var.”

Sabah 7’de genellikle cross fit yapıyorum. Fazla kilolarım varken daha sevimli olduğumu söylüyorlar ama tabi ki hayat standardı olarak kilolu bir insanın hayat standartları çok fazla kaliteli olmuyor. 2010 yılında 142 kiloydum. İki kat merdiven çıkıyorsun, hayat çekilmez oluyor, çok yoruluyorsun” dedi.  

Natürel yöntemler ve egzersiz yaparak zayıfladığını belirten Ümit Erdim “Maalesef sosyal medya yani internet ortamında bazı bilgi kirliliği durumlarının önüne geçemiyorsun. Bu sıralar bana mesaj yağıyor. İnternet’ten bilmem ne çayı var onunla zayıflamışsın, bu çayı içmişsin doğru mu?’ diye. Kesinlikle böyle şeylere inanmayın.

Ben herhangi bir çayla ya da başka bir şey kullanarak zayıflamadım. Sporla zayıfladım. Çayla çorbayla, akşam televizyon karşısında çayı içelim, sabah zayıflamış kalkalım böyle bir şey yok. Spora gidin, sahile çıkın, koşun. Vaktiniz yoksa da 1 saat az uyuyun, spor yapın.” diyerek uyarıda bulundu. 

Ümit Erdim Eski Hali Selena ve Hayat Bilgisi Dizilerinde

 

15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlkokul ve ortaokulu doğduğu ilde bitirdikten sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi’nde liseyi bitirdi. 1998 – 2003 seneleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında  beş yıl oynadı. 1997 senesinde Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı  televizyon hayatı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir.. O zamanlar 146 kilo olan oyuncu Ümit Erdim’ in eski halinden bir şey kalmadı.  

Ümit Erdim gibi pek çok ünlü, ameliyat da yapsa, sporda yapsa diyet programları uygulamıştır. Siz de bu ünlülerin diyet yemekleri konusunu merak ediyorsanız, bizi takip etmeyi unutmayın.