Yasak Elma Zehra Kimdir? 5 Dakikada Öğrenmeye Ne Dersiniz?

Yasak Elma Zehra Kimdir? 5 Dakikada Öğrenmeye Ne Dersiniz?

Fox TV’nin sevilen dizi, Yasak Elma Zehra karakteri ile geniş bir takipçiye ulaştı. Dizi içerisinde sergilenen olaylar çok çeşitlidir. İlk yayınlanma tarihinden itibaren çeşitli aksiyon olaylarının gözlemlendiği dizi senelerdir sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Dikkat çeken Zehra Argun karakteri ise diziye hem neşe hem de eğlence katıyor. Yasak Elma Zehra kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz!

Yasak Elma Zehra Hakkında Merak Edilenler

Zehra karakteri, dizinin başında beri görülen bir karakter olmaktadır. Başından geçen olaylar çoğu zaman komik olmakla beraber kimi izleyiciler için dayanılmaz da oluyor. Oldukça saf bir yapıya sahip olması hayatına giren insanlar konusunda yanlış kararlar almasına sebeptir. Bunun yanı sıra babasıyla ve eşleriyle olan ilişkileri de ayrı bir hal almaktadır.

1- Yasak Elma Zehra Gercek Adı

Yasak Elma Zehra gerçek adı hakkında öncelikle merak oluşmuştur ve bu konu hakkında araştırmalar yapılmıştır. Zehra Argun karakterine yön veren güzel oyuncunun gerçek ismi Şafak Pekdemir olarak karşımıza çıkıyor. Kendisini sadece bu dizi ile tanımıyoruz. Ülke genelinde ciddi ses getiren diziler ve filmlerle de ekrana çıkmıştır. Ancak en uzun süreli dizilerinin başında Yasak Elma yer alıyor.

Yasak Elma Zehra

Dizi içerisinde Zehra karakteri ile buluşan Şafak Pekdemir, zengin bir babanın ilk kızıdır. Kardeşlerini korumak ve onlarla mutlu bir yaşam sürmek için elinden geleni yapmaktadır. Dizinin başından itibaren aynı zamanda babasının eşleriyle anlaşmama durumları göze çarpıyor. Diğer eşlerinin yanı sıra Yıldız karakteri ile oldukça yakın bir ikili olmayı başarmıştır. Dizinin yeni bölümlerinde ise yaptığı evliliği ile göz önünde bulunmaya devam ediyor.

2- Yasak Elma Zehra Kaç Yaşında? Şafak Pekdemir Kimdir?

Şafak Pekdemir yani namıdeğer Yasak Elma Zehra karakteri 1988 yılının 18 Haziran’ında dünyaya gelmiştir. 2021 itibari ile Yasak Elma Zehra kaç yaşında sorusunun cevabı, 33 yaşına doğru ilerlemesidir. Yaşını hiç yansıtmaması ile birlikte genç duruşu güzelliğini de destekler vaziyettedir. Şafak Pakdemir 1.74 boyu ile güzel fiziği karakteri ile oldukça bütünleşiyor. Genç yaşından itibaren ekran önünde oyunculuğu ile Yasak Elma dizisinde Zehra rolünü sergilemeye devam ediyor. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

3- Yasak Elma Zehra Kiminle Evlendi?

Şafak Pekdemir gerçek yaşamı üzerinde evli bir hayat sürmektedir. Nevşin Mengü’nün kardeşi Burak Mengü ile mutlu ve magazinden uzak bir evliliği bulunuyor. Gerçek hayatı dışında dizi içerisinde de ilişkilerinden söz ettirmektedir. Dizi başlangıcından itibaren kendisin üç farklı evlilikle ve sevgili hayatı ile görüyoruz.

Yasak Elma Zehra kiminle evlendi, kimlerle boşandı? Dizi içerisinde ilk olarak doktor karakteri ile hayat bulan Sinan karakteri ile kısa bir evlilik yaşamıştır. Bu evlilikten umduğu mutluluğu bulamayınca boşanmış bir farklı sezonda ise üvey annesi Yıldız’ın eski kocası Kemal ile evlenmiştir. Ancak bu durum da karşılıklı bir ilişki olmamıştır. Yeni sezonunda ise dolandırıcı ve kendisine aşık olmayan Mert ile evlendi. Mert’in ise hedefi aşk değil, Zehra’nın şirket hisseleridir.

4- Yasak Elma Zehra’nın Annesi Kim?

Şafak Pekdemir dizi içerisinde aile açısından sadece kardeşleri ve babası ile tanınmıştır. En küçük kardeşinin annesi Yıldız, diğer erkek kardeşinin annesi ise Ender’dir. Kız kardeşinin annesi de geçen sezonda kısa bir süreliğine bulunmuştu. Kendisinin annesi ise Müzeyyen olarak bilinmekte ve babası Halit Argun tarafından görüşülmesine izin verilmemiştir. Ancak annesi rolünde hiç kimse dizi içerisinde bulunmamıştır.

5- Yasak Elma Zehra Erkek Hali

Yasak Elma Zehra sesi ile çok gündemdedir. Sesinin alışık olunan kadın seslerine göre daha kalın olması farklı araştırmalar yapılmasına sebep olmuştur. Yasak Elma Zehra erkek hali bu noktada çok araştırılmış fotoğraflara bakılmıştır. Ancak kendisi cinsiyet anlamında bir değişikliğe gitmemiş kadındır. Bu açıdan bireylerin sahip olduğu yanlış düşünceler mevcuttur.

Yasak Elma Zehra’nın sesi, Şafak Pekdemir’i de gerçek yaşamda oldukça zorlayan bir konu olmaktadır. Verdiği bir röportajda bu durumun eskiden kendisini çok rahatsız ettiğini ancak aştığını dile getirmiştir. Ergenlik yıllarından itibaren belirli baskılar yaşamasına sebep olmuştur. Hatta bir taksici ile telefon görüşmesinde kendisine ‘Şafak Bey’ olarak hitap edildiğini de belirtmiştir. Tüm bunlara rağmen sesiyle barışık olarak yaşamına devam etmektedir.

Ekranlarda ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan yarışma ise Survivor olmaktadır. Güçlü ve iddialı kadrosuyla birlikte yayın hayatına başlaması yarışmacılar hakkında merakları doğurdu. Hayrettin en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. 2021 Survivor Hayrettin Kimdir? Hayrettin Karaoğuz Hakkında Merak Edilenler yazımıza bakarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

 

şafak pekdemir sesiyasak elma şafak pekdemiryasak elma zehrayasak elma zehra erkek haliyasak elma zehra erkek miyasak elma zehra gercek adıyasak elma zehra kaç yaşındayasak elma zehra kimdiryasak elma zehra kiminle evlendiyasak elma zehra sesiyasak elma zehra'nın annesi kimyasak elma zehra'nın sesiZehra Argun