2020 En İyi Çanta Markaları Hangileridir?

En İyi Çanta Markaları Nelerdir?

En iyi çanta markaları kadınların belki de en çok önem verdiği konulardan bir tanesidir. Kadınlar kombinlerini çanta ve ayakkabı gibi önemli eşyalar ile tamamladıkları için bu ürünlerin kaliteli ve şık olmasına çok önem verirler. Çantalar kadınlar için tamamlayıcı bir aksesuar niteliği taşımaktadır. En kaliteli çanta markaları kadın kulubü ismi verilen ünlü sitede çokça konuşulan konular arasında yer almaktadır.  Biz de hangi marka çanta almalıyım diyen kadınlar için en iyi çanta markaları konulu bir yazı hazırladık.

YouTube video

En İyi Çanta Markaları Nelerdir?

Bir ürünün kaliteli olup olmadığını belirleyen birçok unsur vardır. Bu çanta için de geçerlidir. Bir çantayı kaliteli olarak nitelendirmek için tek bir özelliğinden yola çıkmak doğru olmayacaktır. Kullanım kolaylığı ve işlevselliğinin yanı sıra şık bir görünüme sahip olması ve fiyat bilgisi de önem arz etmektedir. Türkiyenin en iyi çanta markaları ya da orjinal marka çantalar da bu özelliklere uyan çantalardan oluşmaktadır.

1 – Calvin Klein Çanta

en-iyi-canta-markalari

Bu markaya ismini ünlü moda tasarımcı Calvin Klein vermiştir. Çantanın yanı sıra marka saat, giyim ürünleri ve mücevher üretiminde de bulunmaktadır. Söz konusu şirket 1968 yılında kurulmuştur. Günümüzde de lüks kadın çantaları üretmeye devam etmektedir. Çok ünlü isimlerin tercihi olan bu marka en iyi sırt çanta markaları denildiğinde de akla gelen isimler arasında yer almaktadır.

2 – En İyi Çanta Markaları | Guess Çanta

en-iyi-canta-markalari

Orjinal marka çantalar isimleri denildiği zaman Guess Çanta akla gelmemesi mümkün değildir herhalde… Sırt çanta markaları arasında da hem şıklığı hem de sportifliği aynı anda yakalayabilen nadir markalardan biri olarak bilinmektedir. Hem rahatlık tercih edenlerin hem de dekoratif bir görünüm arayanların rahatlıkla aklındaki modeli bulabileceği bu marka çok sayıda ünlü isminde tercihi olmaya devam etmektedir.

3 – Chanel Çanta

en-iyi-canta-markalari

Chanel markası bildiğiniz üzere yalnızca çantada değil birçok aksesuar ve parfüm konusunda da bir numara olarak gösterilmektedir. Markanın kuruluş hikayesi birçok filme bile konu olmuştur. Bu marka 1920 yılında kurulmuştur. Kurucusu ise Coco Chanel’den başkası değildir. Bugün hala bir kadın tarafından kurulan nadir markalardan biri olarak adından söz ettirmeye devam ediyor.  Orjinal marka çantalar denildiği zaman ilk akla gelen Chanel Çanta zincirli ve kapitoneli seri ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Şık görüntüsünün yanı sıra kadınlara rahat bir kullanım sağlaması nedeni ile de çok tercih edilmektedir.

4 – Tommy Hilfiger

en-iyi-canta-markalari

En iyi çanta markaları denildiği zaman şıklığı, lüksü ve rahatlığı aynı anda barındırmayı başaran Tommy Hilfiger isimli markadan bahsetmezsek olmaz. Söz konusu şirket 1985 yılında kurulmuş bir markadır. Modellere biraz göz attığınız zaman klasik Amerikan havasından esinlenildiğini rahatlıkla anlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra marka yenilikçi bir çizgide olmaya özen göstermektedir. Bu nedenle gençlerin tercihi genellikle bu markadan yana olmaktadır.

5 – Pierre Cardin Çanta

en-iyi-canta-markalari

Pierre Cardin ismini Fransız ünlü modacı Pierre Cardin’den almıştır. Yalnızca çanta değil markanın hemen hemen tüm ürünleri severek kullanılmaktadır. Bir çantayı kombinlerinin zarif ve şık bir tamamlayıcı aksesuarı olarak gören kadınların büyük bir çoğunluğu tercihlerini bu markadan yana kullanmaktadır. Ünlü modacı çantaları tasarlarken müthiş gözlem yeteneğini de ortaya koymayı ihmal etmemektedir. Dokusu ve hali hazırdaki tasarımı ile birçok kadını kendisine aşık etmeyi başaran bu çantalar genellikle akşam davetlerinde ya da lüks kutlamalarda tercih edilen çantalar arasında yer almaktadır.

6 – Kipling Çanta

en-iyi-canta-markalari

Kiplin adı verilen marka 1987 senesinde Belçika’da kurulmuştur. Türkiyenin en iyi çanta markaları denildiği zaman ilk olarak akla bu marka gelmektedir. Çünkü ülkemizde en çok tercih edilen markalardan biri olarak bilinmektedir. Bunun da birçok nedeni bulunmaktadır. En büyük nedeninin ise markanın çok işlevselli ürünler çıkarması olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle spor modelleri tercih eden kadınların ilk seçenekleri arasında Kipling marka çantalar yer almaktadır.

7 – David Jones Çanta

en-iyi-canta-markalari

En iyi çanta markaları isimli listemizde David Jones’ten bahsetmemek büyük haksızlık olur. Kadınların çok fazla tercih etmesinin sebeplerinden biri fiyat performans dengesini çok iyi yakalamasıdır. Ayrıca çok büyük ürün yelpazesine sahip olması da önemli etkenlerden biridir. Ama çok fazla tercih edilmesinin altında yatan en büyük sebep çok uygun fiyatlara sahip olmasıdır.

En kaliteli çanta markaları yanı sıra 2020 Sweatshirt Kadın Modası İpuçları Nelerdir? konulu yazımıza da göz atarak sweatshirt modası hakkında da ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yoruma kapalı.