2021 Moda Deniz Kulübü Düğün Salonu Fiyatları Ne Kadar?

Moda Deniz Kulübü Düğün Salonu Etkinlikleri

Moda deniz kulübü düğün ve nişan gibi birçok törenin yapılması için İstanbul’da sıkça tercih edilen mekânlar arasındandır. Düğün ve nişan organizasyonlarının yanı sıra; gala yemekleri, iş yemekleri, özel davetler gibi pek çok organizasyon için seçilen davet yerleri arasındadır. İstanbul’daki merkezi konumu, deniz manzarası ve profesyonel ekibiyle, her türlü organizasyonuz için güvenle tercih edebileceğiniz bir ortamdır.

YouTube video

Moda Deniz Kulübü Düğün Organizasyonu

Moda Caddesi Ferit Tek Sokak’ta, 1 numarada bulunan moda deniz kulübü düğün törenleriniz için oldukça sevilen organizasyonlar sunar. Kadıköy Moda semtinde bulunan mekân, hoş dekorasyonu ve mükemmel manzarasıyla, misafirlerinizi ağırlamak için en iyi alternatiflerden biri olabilir. Çeşitli organizasyon seçenekleri, lezzetli menüleri ve enfes müzikleriyle, hem size hem sevdiklerinize hoş bir düğün anısı bırakmaya adaydır.

Moda Deniz Kulübü Nişan

Moda deniz kulübü, sadece düğün organizasyonları için değil, nişan organizasyonları için de sıkça tercih edilebilir. Çiftler, kendileri için en önemli anlardan biri olan nişan merasimlerinde, hoş ve şık bir mekân seçmek isterlerse, burası oldukça uygun olacaktır. Çeşitli organizasyon seçenekleri ve tarihi geleneğiyle, her türlü özel gününüzü taçlandırmayı amaç edinmiş bir işletmedir. Kendinizi rahatlık ve güvenle Moda deniz kulübü düğün ve nişan daveti organizasyonuna teslim edebilirsiniz.

Moda Deniz Kulübü Restaurant

Moda deniz kulübü restaurant, leziz yemekleri ve eşsiz ortamıyla İstanbul’un en sevilen restauranları arasında yer alır. Teras Restaurant, geniş bir terasta konumlanmış, deniz manzaralı bir ortamdır. Haftanın her günü saat öğlen 12.00 ile akşam 00.00 arası ziyaretçilere açıktır. Şık atmosferiyle, keyifli bir yemeğin tadına varabilirsiniz.

2021-moda-deniz-kulubu-dugun-salonu-fiyatlari-nedir

Kulübün Veranda Cafe’si, pazartesi günü hariç her gün, sabah 09.00 ile akşam 00.00 arası hizmet vermektedir. Teras Restaurant’a nazaran daha salaş bir ortama sahip olan bu kafede, kahvaltı ve öğle, akşam yemekleri gibi seçenekler mevcuttur. Kulübün deniz manzaralı Deniz Bar’ı ise bar ve lounge formatında olup, davet mekânları arasında vazgeçilmezler arasına girmiştir.

2021-moda-deniz-kulubu-dugun-salonu-fiyatlari-nedir

The Club Bar & Restaurant ise daha resmi organizasyonlarınız için tercih edebileceğiniz şahane ortamlardan biridir. Saat 11.00 ve 00.00 arasında hizmete açık olan Lobby&Lounge ise, bir şeyler içebileceğiniz ve aperatifler tadabileceğiniz şık bir mekândır. Bütün bu restaurant ve cafe alternatifleri ve zengin menü seçenekleriyle moda deniz kulübü, her türlü organizasyonunuz için gözde mekânlarından biri olacaktır.

Moda Deniz Kulübü Menü

Moda deniz kulübü düğün davetleriniz için çeşitli ve enfes menü seçenekleri sunar. Misafirlerinizi en iyi ağırlayabileceğiniz ortamlar arasında olan bu kulüp, profesyonel mutfak ve garson ekibiyle, sizlere güler yüzlü bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Moda Deniz Kulübü Düğün Fiyatları 2021

Moda deniz kulübü düğün organizasyonları için çeşitli fiyatlandırmalar mevcuttur. Hangi mekânın kullanılacağı, menü tercihleri, müzik seçimi ve daha pek çok konuda farklı tercihler olacağından, fiyatlandırma da farklı olacaktır. Bütçenize uygun seçenekleri dileğinize göre belirleyebilir, kulüp ile iletişime geçerek detayları öğrenebilirsiniz.

YouTube video

Moda Deniz Kulübü Üyelik Ücreti 2020 – 2021

Moda deniz kulübü düğün organizasyonları dışında çeşitli etkinlikler için kullanılabilecek güzide bir ortamdır. Ortam içerisinde toplu davetler düzenlenebildiği gibi kişisel olarak bulunmak da mümkün olacaktır. Kulüp içerisinde düzenli olarak etkinliklerden daha uygun yararlanmak, sürekli olarak bilgi almak ve kulüp içerisinde bulunmak adına kayıt yapılması gerekmektedir.

2021-moda-deniz-kulubu-dugun-salonu-fiyatlari-nedir

Kulüp içerisine yapacağınız kayıtlar neticesinde hedeflenen etkinliklere daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda dışarıdan gelen bireylere nazaran farklı avantajlara da sahip olmanız mümkündür. Kayıt işlemleri basit işlemler dahilinde sağlanmaktadır. Ancak ücret konusunda internet üzerinde net bir bilgi verildiği görülmemektedir. Her sene içerisinde farklılaşan fiyatları cebe uygun olarak sunulur.

2021-moda-deniz-kulubu-dugun-salonu-fiyatlari-nedir
2021 Moda Deniz Kulübü Düğün Salonu Fiyatları

Kadıköy, İstanbul’un Anadolu yakasının en çok ziyaret edilen ve en kalabalık nüfusa sahip semtleri arasında yer alır. Kadıköy denildiğinde akıllara direkt olarak Moda ya da Rıhtım bölgesi gelir. Rıhtım ilk olarak otobüslerin vardığı, vapurların kalktığı alanı yansıtırken Moda çevresi daha çok ailecek, bireysel ve sevilen kişilerle takılabilecek mekanlara sahiptir. Moda çay bahçesi de en çok bilinen mekanlarından birisidir. Moda Çay Bahçesi Nerededir? Moda Çay Bahçesine Nasıl Gidilir yazımıza bakarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Kadıköy’e uğrarsanız mutlaka Moda’ya orada da Moda çay bahçesine geçerek, bir kahve içip manzaranın keyfine bakmayı unutmayın!

 

Yoruma kapalı.