3000 Greft Saç Ekimi Fiyatı Ne Kadar?

3000 Greft Saç Ekimi Fiyatı Ne Kadar?

Saç ektirme yaptırmak isteyenler 3000 greft saç ekimi fiyatı konusunda araştırmalar yapmaktadır. Kellik ya da saç azalması erkek kadın herkesin ortak derdidir. Özellikle belirli yaştan itibaren erkekler adına büyük sorunlar oluşturmaktadır. Kadınların bu konuda yapabileceği saç kaynakları bulunsa da erkekler için bu tarz bir çözüm söz konusu olmadığı için saç ekimi neredeyse zorunlu hale gelmektedir.

YouTube video

Greft Nedir? Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Kel kalma durumu kişiden kişiye farklı alanlarda oluşmaktadır. Özellikle erkeklerden genellikle ön taraftan başlayan bir saç azalması görülür. Kafanın orta kısmında da açılmalar oluşunca estetik açıdan istenmeyen durumlar oluşur. Erkeklerin makyajının saç ve sakal olduğu düşünülünce de özellikle genç görünmek adına saç ekimine başvurulur.

3000-greft-sac-ekimi-fiyati
3000 Greft Saç Ekimi Fiyatı

Greftler, 3000 greft saç ekimi fiyatı konusunu belirler. Greft saç ekimi sağlanacak alanlara eklenen kök birimleridir. Donörler ile elde edilir. Saç teli olarak belirtmek doğru olmayacaktır. Aynı zamanda tek saç kökünün bulunduğu düşüncesi de kimi zaman yanlıştır. 1 greft kaç saç teli barındırır sorusu değişiklik gösterir. Çünkü greftler içerisinde saç ekimi uzmanının tercihine göre 2 hatta 4 saç kökü bile bulunabilir.

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

Greftlerin saçın az olduğu noktalarda doğru planlama yapılması ile birlikte işe koyulur. Kişinin kellik durumuna göre kullanılacak greft sayısı değişiklik gösterir. Az açıklık bulunan alanlarda genellikle 1000 greft yeterli olacaktır. Ancak tam bir kellik söz konusuysa bu noktada kesinlikle en az 4000 greft kullanılması gerekir. Ancak böylece istenen sonuçlara ulaşılabilir.

3000 Greft Saç Ekimi Fiyatı| Saç Ekimi Fiyatıları Nelerdir?

3000 greft saç ekimi fiyatı diğer greftler tamamen farklılık gösterir. Bu noktada kişilerin başvuracağı saç ekim merkezlerinde oluşturulan fiyatlandırma prensipleri de fiyat listesinde değişiklik oluşturacaktır. Ancak merak edenler adına ortalama bir ücretlendirmeden bahsedebilmek mümkündür. Ortalama fiyatlar piyasa içerisinde dönmektedir.

1. 1500 Greft Saç Ekimi Fiyatları

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

Saç ekimi uzmanları tarafından genellikle ortalama fiyatlar tercih edilmektedir. Aynı zamanda saç ekimi konusunda değerlendirilen en uygun fiyatlarda 1500 greftlerdedir. Çünkü az greft sayısı uygulamayı da kolaylaştıracaktır. Basit uygulamalarda işçilik az olunca daha uygun fiyatlarla değerlendirebilmeniz mümkündür. 1500 greft fiyatları ortalama olarak 3000 TL olarak saç ekim merkezlerinde sağlanır.

2. 3000 Greft Saç Ekimi Fiyatı

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

Yazının asıl konusu olan ve genelde uygulanan 3000 greft saç ekimi fiyatı neredeyse en net belirlenen ücretlendirmeye tabidir. Kişilerin net sonuçlar alabilmesi adına 3000 greft uygulaması başvuru açısından en çok tercih edilen durumdur. Genellikle 2 ya da 3 seans ile greftler uygulanır. Sonuçları almak adına sabırlı olmak gerekir. Kişinin kellik durumuna göre daha fazla ek de yapılabilir. Ortalama fiyatı 6000 TL olarak bilinir.

3. 4000 Greft Saç Ekimi Fiyatı

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

4000 greft kişiden kişiye değişen uygulamalar neticesinde tercih edilir. Genel açıklık olarak tercih edildiği bilinse de tam bir kapanma sağlaması adına daha fazla greft sayısı da uygulanır. Burada etkili olan uzmanın yaptığı planlama ve kişinin saç ekim alanı olur. Ortalama fiyatı 8000 TL civarında gerçekleşir. Tercihe göre daha iyi sonuç almak adına 6000 ya da 7000 greft saç ekimi uygulanabilir.

4. 6000 Greft Saç Ekimi Fiyatı

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

3000 greft saç ekimi fiyatı 6000 TL olarak belirtilir. Genelde greftlerin tek adeti 2 TL olarak belirlenir. Buradan yola çıkarak 6000 greft fiyatına ulaşmak en azından ortalama fiyat almak mümkün olacaktır. Ortalama fiyatlandırma 12.000 TL olmaktadır. Ancak 6000 greft çok geniş bir alana uygulama olacağından planlaması daha komplike gerçekleşir. 12.000 TL altı ya da üstü fiyatlandırma gerçekleşebilir.

Saç Ekimi Fiyat Listesi Neye Göre Belirlenir?

Saç ekimi fiyatları ortalama konusunda etkili olan bazı unsurlar bulunur. Saç ekim merkezleri özel alanlar olduğundan dolayı serbest piyasa belirlenir. Ancak müşteri bulabilmek adına da bazı konuları göz önünde bulundurarak hareket edilir. Bilinen bazı unsurlar kişilerin ücret bilgisi aldığında etkili olan durumlar olacaktır.

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

3000 greft saç ekimi fiyatı neye göre belirlenir? Hangi durumlar saç ekimi fiyatlandırmasını oluşturur? Saç ekim fiyatları etkili olan unsurlar arasında:

  • Saç ekim uzmanının tecrübesi,
  • Uzmanın tanınır olması,
  • Saç ekim merkezinin bulunduğu alan,
  • Uygulanacak greft sayısı,
  • Saç ekimi yöntemleri
  • Saç derisinin-donörlerin durumu bulunur.

3000 Greft Saç Ekimi Sonuçları Nasıldır?

Saç ekimine başvuracak kişilerin işlem öncesi bazı konuları araştırdığı bilinir. 3000 greft saç ekimi sonuçları, 4000 greft saç ekimi öncesi sonrası nelerdir bunlardan sadece birkaçıdır. Elbette çoğu estetik uygulamada olduğu gibi bire bir sonuç elde edilemeyebilir. Ancak uzmanın tecrübe durumuna göre %90 ortak sonuçlar elde edilir. Saç ekim ile hayalinizdeki görünüme kavuşmak mümkündür. Saç ekimi için iyi bir saç ekim uzmanı tercih etmek gerekir. Saç ekiminde kullanılan yöntem ve sonuç birbiriyle uzman sayesinde etki kazanır.

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

Saç ekimi uzmanıyla 3000 greft saç ekimi fiyatı  ya da herhangi bir greft konusunda anlaşma sonrası planlama yapılır. Kişiden alınan kök hücreler uygun donör noktalarına uygulanır. Uygulama birkaç seans ile sürebilir. Uygulama sonrası genelde 1-2 ay içerisinde gözle görülür farklılıklar hissedilir. Sonrasında hedeflenen sonuç için gerekli bakımlar ve takipler sağlanır. Aşırı saç dökülmesi neticesinde sıklıkla başvurulduğu bilinir.

3000-greft-sac-ekimi-fiyati

Saç ekimi sonrasında elde edeceğiniz güzel saç kökleri ile farklı saç modelleri yapmaya ne dersiniz? 2021 yılı bu anlamda farklı modelleri sizlere getirmektedir. Yeni Saç Modelleri 2021 ile Neden Güzel Olmayasınız yazımıza bakarak trend saç modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yoruma kapalı.