2020 Yılına Damga Vuran Ünlülerin Saç Modelleri!

2020 Yılına Damga Vuran Ünlülerin Saç Modelleri!

2020 yılına ünlülerin saç modelleri ile damga vurduğu görülüyor. Özellikle kadınlar arasında sık sık saç değişimleri olması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ancak sadece kadınlar değil, ünlülerin saç modelleri erkek kategorisinde de farklılaştı. Kimi saç kesimi kimisi ise saç renkleri ile listede yer alan isim oldu. Peki 2020 yılında tercih edilen saç modelleri neler oldu, kimler hangi rengi kullandı? Yazımızın tamamında ünlülerin saç modellerini inceleyebilir buna dair bilgi bulabilirsiniz.

YouTube video

2020 Saç Kesim Modelleri| Ünlülerin Saç Modelleri Listesi

Yıl içerisinde kişiler tarafından gerek renklerinde gerekse kesim modellerinde farklılıklar olmuştur. Ayrılıp saç rengini değiştiren de oldu, marka iş birliği neticesinde farklılığa giden de! Ancak bilinen gerçek şudur ki ünlülerin gelin saç modelleri konusunda geniş bir skala bulunmaz. Çünkü pandemi dolayısıyla evlilik haberleri bu sene görülmedi. Olan düğünler doğal görünüm ile sade bir şekilde tamamlanmıştır.

1- Beren Saat – Doğallıktan Yana

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Beren Saat ünlülerin saç modelleri arasında en doğal görünüme sahip olan kişiler arasında yer alıyor. Kendisi en son Aşkı Memnu dizisinde yer alıyorken saç renginde değişiklik yapmıştı. Ekranlardan uzaklaştığı andan itibaren doğal saç renginden şaşmadı. Üstelik saç boyutuyla da alakalı dikkat çekici bir değişikliğe gitmemiştir. Ancak kendisiyle bütünleşen bu saç stili birçok kişi tarafından doğallığı ile birlikte takdir edilip, beğenilmektedir.

2- Bergüzar Korel – Kısa Saç Modelleri

Türk ünlülerin kısa saç kesim modelleri denildiğinde akla ilk anda Bergüzar Korel gelmektedir. Senelerdir alışık olunan uzun saçlarına bir anda veda etmesiyle bambaşka bir kimliğe büründü! Kısa saç modelleri en yakışan kadın ünlüler arasında mutlaka yer almaktadır. Kısa saçlarıyla çok ciddi bir cesaret örneği göstererek alışık olanın dışına çıkması kendisine apayrı bir hava katmıştır.

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Uzun zamandır televizyon programlarında görülmeyen Bergüzar Korel ünlülerin saç modelleri konusunda adını duyurmasında etkili olan reklamları olmuştur. Özellikle son zamanlarda Zen markasının reklam yüzü olması güzelliğini yansıtması için büyük bir fırsat doğurmuştur. Bu sayede sevenleri tarafından aktif takip edilme fırsatı bulunmaktadır. Kendisi trend pixie modeline yakın bir modelle kişilerin karşısına çıkmaya devam ediyor!

3- Cansu Dere

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri
Ünlülerin Saç Modelleri

Sadakatsiz dizisiyle yıla bomba gibi başlayan güzel oyuncu Cansu Dere, saç modelinde de değişikliğe gitti. Ünlülerin saç modelleri 2020 modasında sadeliğinin yanı sıra saç ayırma noktasında da rol model oldu. Özellikle dizinin meşhur yemek masası sahnesindeki saçıyla oynamaları güzel oyuncuyu daha çok ön plana attı. Modelin aslında büyük bir değişikliği yoktur. Hafif bir maşa ile doğal hava katılması sağlanmıştır.

4- Katty Perry – Yabancı Ünlülerin Saç Modelleri

Yabancı ünlülerin saç modelleri arasında şüphesiz kendisinden sürekli bahsedilen Katty Perry yer alıyor. Kendisi ilk ünlü olduğu anlardan itibaren sürekli farklı saç modelleriyle gördüğümüz bir kadındır. Üstelik her saç modeli güzelliğinden ötürü o kadar yakışıyor ki hiç absürt durmuyor. Aynı zamanda değişikliklerini sürekli olarak devam ettirerek bu noktada moda ikonu olarak yer alıyor. Ombre saç modelleri ile sık gördüğümüz sanatçı son zamanlarda yönünü bob saç modellerine yöneltti.

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Ünlülerin saç modelleri arasında kendisini son olarak şarkısı esnasında sarı saçlarıyla görüyoruz. Daha önce de bu renkte bir saç modeli kullanmıştı. Yeni anne olmasıyla kliplerine bir ara veren Perry, ünlülerin kısa saç modelleri kategorisinde iddialı kesimleriyle yer alıyor. Kimi zaman tercih ettiği küt, kimi zaman kazınmış saç modelleri ile takipçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Aynı zamanda ilham alan ve ilham olan bir kadın olarak dünya çapında tanınıyor.

5- Çağla Şikel| Ünlülerin Saç Modelleri

Çağla Şikel senelerce modellik ve oyunculuk yaptıktan sonra bir dönem program sunuculuğunu üstlendi. Daha sonra televizyon hayatına son vererek kendi sosyal medya hesabını açarak aktif bir şekilde paylaşımlarına devam etti. Youtube üzerinde yaptığı modaya yönelik paylaşımları, deneyimleri challenge videoları ile dikkat çekiyor.

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Senelerce sarışın, kahverengi tonları ile gördüğümüz güzel anne bu dönem saç boyutunda yine bir değişikliğe gitmedi. Senelerce alışık olduğumuz saç uzunluğu ile devam ediyor. Ancak saç renginde ışıltılı bir sönük sarı ile karşımıza çıktı. Esmer tenine çok yakışan bu renk kendisini daha genç görünmesini de sağladı.

Erkek Ünlülerin Saç Modelleri

Ünlülerin saç modelleri erkek sanatçı ve modeller tarafından da aktif olarak kullanılıyor. Özellikle göz önünde bulunan hızlı çıkış yapan şarkıcıların bu noktada davranışları, tercihleri dikkat çekiyor. Her ne kadar kadınlar kadar saç modelleri konusunda geniş bir skalaya sahip olmasalar da bu noktada yine değişik modellere yönelme hedefleniyor.

1- Ezhel

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Ülke içerisinde bu kadar popüler olmadan uzun rasta saçları ile tanıdığımız rapçi Ezhel, ününün artmasıyla birlikte ciddi imja değişikliklerine gitti. İlk bakışta dövmeleriyle büyük ilgi çeken şarkıcı havasına ayrı bir hava kattı. Uzun saçlarından sıkılmış olacak ki bir anlık karar ile saçını kazıttı ve aktif olarak böyle kullanmaya da devam ediyor. Türk ünlülerin saç kesim modelleri arasında sık karşılaşamayacağımız durumlar arasında bulunuyor.

2- Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu 2020 yılına resmen ünlülerin saç modelleri, özel hayatı ve projeleriyle resmen damga vurdu! Geçtiğimiz günlerde Sefirin Kızı dizisine veda eden yakışıklı oyuncu dizi boyunca orta kesim saç modeliyle damga vurdu. Çok yüksek kilolardan fit görünüme inmesiyle yakışıklılığı ön plana çıkan yakışıklı oyuncu dizi boyunca odak noktası oldu.

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Kendisinin adından söz ettirilme sebepleri arasında geçtiğimiz yıllarda evliliğini sonlandırması oldu. Sonrasında magazin haberleri yer alsa da henüz hayatında birisi olduğunu kendisi doğrulamadı. Genelde dizide gördüğümüz ancak sosyal medya hesabını da aktif kullanan yakışıklı oyuncu kıvırcık, salaş saç modelleriyle ayrı bir havaya bürünerek hayranlarını topladı. Yabancı erkek ünlülerin saç modelleri benzetmesi olsa da sevenlerinin gözünde ayrı bir kategoride yer alıyor!

3- Burak Deniz

Ünlülerin saç modelleri erkek kategorisinde incelenecek bir diğer isim ise Burak Deniz’dir. Karizmatik oyuncu senelerdir alışık olduğumuz saç modelinde pek bir değişiklik yapmıyordu. Taa ki Maraşlı dizisine başlayana kadar. Saç boyunda bir değişiklik gözükmese de kullanım şekli ile biraz Çukur modelindeki oyuncuları andırmadı değil. Kendisi bıyıklarını da daha fazla uzatarak dizideki imajına tam bir uyum gösteriyor.

2020-yilina-damga-vuran-unlulerin-sac-modelleri

Saç kullanımı kişinin güzellik algısını daha iyi noktaya getirmesini sağlayan bir unsurdur. Her saç boyutuna göre farklı model tercih edilebilir. Peki siz bu konuda ne kadar iddialısınız? Yeni Saç Modelleri 2021 ile Neden Güzel Olmayasınız yazımıza bakarak 2021 yılına damga vurabileceğiniz saç modelleri hakkında fikir elde edebilirsiniz.

 

 

Yoruma kapalı.