2021 Bikini Modelleri ile Yaza Damga Vurun!

2021 Bikini Modelleri ile Şık Olmaya Ne Dersiniz?

2021 bikini modelleri ile plajlarda tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Yaz aylarının gelmesiyle deniz kum ve güneş üçlüsünün ahengine kapılmamak neredeyse imkansızdır. Hayatın akışının çoğunluğunun evlerde geçtiği şu günlerde havanın ısınmasıyla şüphesiz ki herkesin hayali sıcacık kumda güneşlenip, serin sularda ferahlamaktır.

YouTube video

Tabi ki tüm bunları yaparken şıklığınızdan ödün vermek istemeyebilirsiniz. 2021 yaz bikini modelleri ile plajların en şık ve en göz alıcı kadını siz olabilirsiniz. Birbirinden farklı modelleri ve canlı renkleri ile 2021 yazına şıklığınızla imzanızı atabilirsiniz. Üçgen bikini, bikini takımı ve tüm plaj giyim iç giyim konusunda oldukça etkilidir. İsterseniz deniz şortu isterseniz etekli bikini modellerini düz renk ve rengarenk olarak seçim bulabilirsiniz.

2021 Bikini Modelleri ve Yaz Modası

2021 yazı da geldi çattı! Hem tüm yılın yorgunluğunu atmak hem de kafanızı toparlamak için en güzel yöntemlerden biri de denize girebileceğiniz bir tatil kaçamağı yapmak olacaktır. Konu kadınlar olunca şıklık da kaçınılmaz oluyor. Kadın bulunduğu her ortamda kendini şık ve bakımlı göstermek ister. 2021 yaz bikini modelleri ile plajlara ve sahillere de şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

2021-bikini-modelleri-ile-yaza-damga-vurun
2021 Bikini Modelleri ile Yaza Damga Vurun!

2021 bikini modelleri, her zevke göre bulunabilecek kadar çeşitli modeller ile ve birbirinden canlı renklerle yaza oldukça iddialı bir giriş yapmış olmaktadır. Yeni trend bikini modelleri Calzedonia bikini, H&M bikini ve Ayyıldız bikini gibi lüks bikini markaları ile vitrinlerdeki yerini almaktadır. Yeni sezonun bikini modelleri arasında hem retro, hem cesur hem de klasik modeller görmek mümkündür.

1- Retro Bikini Modelleri

2021 bikini modelleri arasında en fazla tercih edilenlerden biri retro tarzda bikinilerdir. Özellikle toparlayıcı bikini altları ile daha yüksek bel bikiniler fazlası ile görmek mümkündür. Yüksek belli bikini altları hem belinizi daha iyi kavrar hem de sizin daha seksi görünmenizi sağlar. Yalnızca modelleri ile değil kumaş tercihleri ve desenleri ile de 2021 mayo bikini modelleri eskiye yönelik bir esinti taşımaktadır.

2021-bikini-modelleri-ile-yaza-damga-vurun

Retro bikini modellerinde özellikle puantiyeler, çizgiler, düğme detayları ve denizci modelleri göz önünde bulunmaktadır. Bunun dışında yüksek belli bikini altları, korse kesim bikini altları ve etnik desenler de yine göz önünde olacak bir başka detaydır. Vintage tarzı sevenlerin de 2021 bikini modelleri ile geçmiş yılların izlerini taşıyan mayo ve bikinilerini sandıklardan çıkarmalarının tam vaktidir.

2- Cesur Bikini Modelleri

2021 mayo bikini modelleri arasında yine çarpıcı olan bir başka model çeşidi de cesur bikini modelleri olmaktadır. Cesur modeller denilince akıllara dekolteli modeller gelmektedir. Açık bikini modelleri dışında dekolteli ve tanga modeller de tezgahlardaki yerini almış bulunmaktadır. Daha çok bikini altı kısımları cesur olan veya komple transparan olan modeller de bu sene çok fazla karşılaşabileceğiniz modeller arasındadır.

3- Cool Bikini Modelleri ile 2021 Bikini Modelleri

2021 bikini modelleri arasında alışılmışın dışında fırfırlı üstler, ipli detaylar ve farklı şekillerde açılmış dekolte pencereleri ile hem şık hem de cool olmanız mümkün olmaktadır. İster desenli olsun ister düz bir renk hareketli bikini üstleri ile plajların gözdesi siz olabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun birçok büstiyerden daha havalı bikini üstlerinizi çıkarmayı hiç istemeyeceksiniz.

2021-bikini-modelleri-ile-yaza-damga-vurun

İddia ediyoruz ki bu sene unutulmaz bir plaj modası sizlerle birlikte olacaktır. Bilinen klasik mayo bikini kumaşlarının dışında farklı materyaller ile de plajlarda boy gösterebilirsiniz. Örneğin 2021 bikini modelleri arasında elde tığ işi ile örülmüş veya ince trikodan yapılmış bikini modelleri de görmek mümkündür. Denize havuza girmek belki bu mayo ve bikiniler ile mümkün olmasa da plajlarda ki partilerde veya konserlerde boy gösterip tüm dikkati üzerinize çekebilirsiniz.

4- Rengarenk Bikini Modelleri

2021 mayo bikini modelleri dışında renkleri ile de oldukça sıra dışı bir sezona imza atacak. Çok fazla model ve renk skalasına sahip 2021 bikini modelleri özellikle üstü desenli altı düz olarak alışılmışın dışında karşınıza çıkabilecektir. Bunun dışında hem neon renklerin hem de pastel renklerin baskın olacağı hem canlı renklerin hem de toprak tonlarının çok sevileceği oldukça zengin bir yaz sezonu sizleri beklemektedir.

Renklerin dışında bikini ve mayolarınıza kullanılacak aksesuarlar da çok konuşulacaktır. Metal aksesuarlar ve zincirlerin dışında mayo ve bikinileri düğmeler, boncuklar, kemer tokalarına benzer tokalar, püsküller gibi birbirinden farklı aksesuarlarla zenginleştirmek mümkündür. Dilerseniz geri dönüşüm projesi olarak eski mayo veya bikininize ufak bir aksesuarla bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Mayo ve Bikini Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her sene farklı modeller veya renkler moda olmaktadır. Her kadın modaya ayak uydurmak ister fakat moda diye de her bulduğunuzu giymeniz doğru olmaz. Dikkat edilmesi gereken birkaç farklı konu ve uygulamanız gereken yöntem bulunmaktadır. 2021 bikini modelleri seçerken de işinize yarayabilecek bu yöntemler şöyledir:

2021-bikini-modelleri-ile-yaza-damga-vurun

  • 2021 bikini modelleri ile renk seçimi; moda diye her rengi kullanmanız doğru olmaz. Bunun nedeni ise sizin ten renginize uygun olup olmamasıdır. Ten renginizde hoş durmayan renkteki bir bikininin modeli ne kadar güzel olursa olsun size yakışmayacaktır.
  • 2021 bikini modelleri model seçimi; aynı şey model seçiminde de geçerlidir. Örnek vermek gerekirse üst bedeni bacaklarına göre daha kısa olan bir kadın yüksek belli bir bikini altı seçerse daha kısa görünecektir veya beli saran bant detayları olan bir bikini üstü seçerse yine daha kısa görünecektir.
  • Vücudu tanıyarak bikini veya mayo seçmek; vücudunuzu tanırsanız ve vücudunuza uygun modeli seçerseniz sizin için çok daha avantajlı olacaktır. Farz edin ki beliniz bacaklarınıza göre daha kalın bir yapıya sahip ise yüksek belli, beli saran toparlayıcı bir bikini altı tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

2021-bikini-modelleri-ile-yaza-damga-vurun

  • Mayo ve bikini alırken denemek; bildiğiniz üzere mayo, bikini ve iç çamaşırı gibi doğrudan tene değecek parçalar, özellikle de alt beden için pek hijyenik olmamaktadır. Bu nedenle mümkün mertebe denemekten kaçınmanızda fayda vardır. Fakat denemek zorunda iseniz de çamaşırınızın üzerine giymeniz sizin sağlığınız açısından daha iyi olacaktır.
  • 2021 bikini modelleri kombinlemek; sadece bikini veya mayonuzu almakla kalmayıp takacağınız aksesuardan, giyeceğiniz pareoya kadar hatta sandalet veya terliğinize kadar uyum içinde olmalısınız. Aksi takdirde bütüne bakıldığında cool görünmek yerine komik de görünebilirsiniz.
  • 2021 bikini modelleri doğru kullanmak; bilindiği üzere havuzlardaki klor veya denizin tuzu zamanla bikini veya mayolarınızı yıpratıp renginin solmasına neden olmaktadır. Mayo veya bikinilerinizi elde ve mümkünse bebek şampuanı kullanarak yıkamalı, kuruturken doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamalısınız.

2021 modası çoktan belirlendi ve yaza damgasını vurmaya başladı bile! Ancak bunun yanında artık sonbahara da yaklaşılması ve dolabınızı hazır etmek isteyenler için belirli hazırlık yapabilirsiniz. 2021 Siyah Blazer Ceket Kombin Önerileri ile Şıklığınıza Kavuşun yazımıza bakarak ceket kombinlerinizi oluşturabilir buna göre dolabınızı hazırlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Yoruma kapalı.