2021 İlkbahar ve Yaz Sezonu Şapka Önerileri

2021 İlkbahar ve Yaz Sezonu Şapka Önerileri

2021 ilkbahar ve yaz sezonu parçaları ortaya çıkmaya başladı! Ünlü tasarım markaları tarafından düzenlenen defilelerde yeni oluşumları görmek mümkün. Kıyafetler kadar yardımcı aksesuarlar arasında şapkalar oldukça dikkat çekiyor. Hem estetik açıdan hem de yaz sıcaklığından cildi korumak adına doğru tercihler yapmak istiyorsanız modelleri yazımızda inceleyebilirsiniz!

YouTube video

2021 Trendleri| 2021 İlkbahar ve Yaz Sezonu Şapka Modelleri!

2021 yaz moda trendleri ilkbahar trendleri ile birlikte sunulmaya başlandı. Şapkalar, gerek kötü saç görüntüsünü kaldırmak gerekse kombin tamamlamak adına en uygun parçalardır. Oluşturduğunuz özenli kombin görüntünüzü tamamlamak adına doğru şapka seçimi yapmak gerekir. Geçmiş trendlerden alışık da olduğumuz şapka modelleri arasına yenileri de ekleniyor.

1- Sporcu Şapkalar

Geçtiğimiz senelerde görmeye ve kullanmaya alışkın olduğumuz parçalar 2021 ilkbahar ve yaz sezonu içinde tekrar gündemdedir. Gerek her kombine uyum sağlayabilmesi gerekse bulma kolaylığı parçayı revaçta kılmaya devam ediyor. Kişiler özellikle gündelik hayatları içerisinde rahatlıkla kullanabilmektedir. Spor görüntüsünü şıklaştırmak için de uygundur.

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

2021 2022 yaz modası içerisinde özellikle sporcu şapkaları sık sık görmeye başlayacağız. Modellerinde çok bir değişiklik ise bulunmuyor. Sadece aksesuar ve ışıltılı görünüme sahip olan taşlar sayesinde sadelikten uzaklaşmak mümkün oluyor. 2021 yaz renkleri düşünüldüğünde rengarenk ürünler görebileceğimiz gibi geçtiğimiz senenin modası beyaz renk oldukça tercih ediliyor.

2- Hasır Şapkalar

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

Hasır şapkalar, sıcak havalar denildiğinde akıllara gelen ilk unsurlar arasında yer alıyor. Bundan dolayı 2021 ilkbahar ve yaz sezonu içerisinde çok görülmeye devam edecektir. Özellikle salaş kombinleri bütünlemek açısından doğru parçalar olurlar. Düzenli görünüşe sahip bir hasır şapka tercih edebileceğiniz gibi savruk parçalara sahip hasırlar da farklı hava elde etmek için yeterli olacaktır.

3- Kova Şapka

Kova şapkalar daha küçük bir görünüm elde etmek isteyen zariflikten yana olanların tercih edebileceği parçalar arasındadır. Özellikle küçük yüze sahip olan kadınların tercihlerinde ilk sıralarda yer almalıdır. Çünkü büyük şapkalar yüzü tamamen kapatacaktır. Yüz güzelliğiniz öne çıkartmak istiyorsanız kova şapkalar tam size göre!

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri
2021 İlkbahar ve Yaz Sezonu

Kafaya tam oturmasının yanı sıra 2021 ilkbahar ve yaz sezonu içerisinde bulunmasının sebebi farklı modellere bürünmesinden kaynaklanıyor. Kova şapkalar gerek örgü gerekse kalıplar sayesinde elde edilebiliyor. 2021 yaz kadın modası içerisinde mutlaka dolabınızda bulundurmanız gereken parçalar arasındadır. Yazın yapısı itibari ile de boğmayacak bir güzellikte bulunmaktadır.

3- Örgü Şapkalar

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

Örgü şapka modelleri 2021 yaz trendleri arasında görülüyor. Geçmiş vakitten beri zaman zaman kendisine yer bulan şapkaların modası adeta hiç geçmiyor. El becerisi olanlar tarafından kişisel olarak da örülebilmesi mümkündür. Bunun yanı sıra 2021 ilkbahar yaz renkleri baz alınarak markaların bünyesinde satışa sunuluyor. Modelleri arasında farklılar mevcuttur. Kimisi daha büyük iken kimisi daha küçük bir görüntü ile bulunuyor.

4- Deri Şapkalar

2021 ilkbahar ve yaz sezonu içerisinde deri şapkalar ön plandadır. Kişiler için deri şapka tercihleri oldukça kişiseldir. Bireyler sıcak havalara suni deri ya da gerçek deri ile katlanılması mümkün bulmayabilir. Ancak güzelliğinden ödün vermek istemeyen ve adından bahsedilmesini isteyen kadınların dolabında mutlaka yer alıyor!

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

2021 yaz renkleri arasında renkli unsurlar bulunsa da deri şapkaların vazgeçilmez rengi siyah oluyor. Siyahın yanı sıra bordo renkli üretimlerde mevcuttur. Ancak siyahın çoğu kombin ile uyum sağlaması ve bohem bir hava oluşturması sebebiyle bizlerin önerisi bu yönde olacaktır. Dolabınızda yer vermeniz takdirde kış aylarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

5- Perspex Şapka Modelleri

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

İlkbahar denildiğinde akıllara ilk gelen parçalar arasında perspex şapka modelleri yer alıyor. 2021 ilkbahar ve yaz sezonu arasında kendisine bir yer ediniyor. İki farklı modelin birleşimi gibi durmaktadır. Arka kısmı daha bol ve salaş bir görüntüye sahipken ön kısmı genellikle plastik/cam görüntüsüne sahiptir. Keskin bir bitiş yaratır. Farklı kombin oluşturmak isteyenlerin yer verebileceği şapkalar arasında bulunur.

6- Şal ve Fular Havası

Şal ve fularlar her mevsimde kullanılabilecek parçalardandır. Ancak sıcak havaların gelmesi ile birlikte saçta inanılmaz güzel bir etki bırakır. 2021 yaz modası arasında da şapka kullanmak istemeyen ancak farklı bir hava arayışında olan kişiler tercihini bu yönde kullanabilmektedir. 2021 ilkbahar renkleri neticesinde rengarenk herhangi bir şalı kafanızda şekillendirebilirsiniz.

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

Şal kullanımı 2021 ilkbahar ve yaz sezonu ile devam edeceğinden farklı model arayışlarına girebilirsiniz. İnternet üzerinde farklı bağlamalara yönelik videolar bulunmaktadır. Bağlama yöntemleri aslında basittir ancak görüntüsü ile zor bir hava yakalayabilirsiniz. Uğraşılmış bir görüntüye sahip olmak da mümkündür salaş bir hava yakalamak da elbette mümkündür. 2021 yaz moda renkleri ile en güncel parçaları yakalayabilirsiniz!

7- 2021 İlkbahar ve Yaz Sezonu| Kovboy Şapkaları

Kovboy modelleri her alanda karşımıza çıkmaktadır. 2021 itibari ile çizme ve şapkalarda da kendisine yer buluyor. Kovboy şapkaları daha çok gündelik alanda kullanım için uygun olmaktadır. Uygunluğu neticesinde farklı renklerde bulunuyor. En sık siyah ve kahverengi rengi ile karşılaşmak mümkündür. Çizmeler ile birlikte şapkaları tam olarak bütünleştirmek mümkündür. Sokak stili kapsamında 2021 ilkbahar modası için sezonun parçaları arasında yer alıyor. Yıl boyunca stili ile öne çıkmak isteyen kişiler tercih edebilir!

2021-ilkbahar-ve-yaz-sezonu-sapka-onerileri

İlkbahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz birbirinden güzel şapka modellerini sizin için sıraladık. Henüz yaz gelmemişken çizme modellerini de seçmek istemez misiniz? Üstelik şapkalarla güzel uyum yakalamanız da mümkündür. Yeni Trend 2021 Çizme Modelleri yazımıza bakarak bilgi alabilirsiniz!

 

Yoruma kapalı.