2020 Tesettür Kaban Modelleri Nelerdir?

Tesettür Kaban Modelleri Çeşitleri

Tesettür kaban modelleri estetik ve şık görünümleriyle birbirinden farklı desenleriyle tesettürlü bayanların özellikle kış aylarında her zaman ilgi odağı haline gelerek vazgeçilmezi olmuştur. Farklı kumaşlardan da imalatları olan, her tarza her yaşa hitap eden, soğuk kış günlerinde, serin havalarda insanı sarıp sarmalayan kabanlar çok çeşitlilik göstermektedir. İnce ve zarif detayları ile kapalı bayanları kendine çeken kabanlar, kış mevsimlerinde oldukça ilgi odağıdır.

YouTube video

Şıklığa ve zarafete önem veren tesettürlü bayanların dikkat ettiği en hassas konulardan biri de kombindir. Kombinelerinde uyumluluk yadsınamaz bir gerçektir ve bu konuda ciddiyetle tercihlerini yapmaktadırlar. Kaban tercihlerinde de kombine dikkat ederek tercih yapan tesettürlü bayanlar şık görünümlerinden taviz vermezler. Tesettürlü bayanlara hitap eden her firmanın kendine ait ilgi çekici ve hoş kaban modelleri bulunmaktadır. “Şık dursun, tarzım olsun!” diyenlere en çok ilgi gören birkaç kaban modelini sizlerle paylaşacağız.

Tesettür Kaban Modelleri Çeşitleri

tesettur-kaban-modelleri

Kabanların soğuktan koruma işlevselliği kadar önemli olan bir nokta da güzel bir görünüme sahip olmasıdır. Kombinelerin tamamlayıcısı, şıklığın vazgeçilmez parçası tesettür kaban modelleri her tarza hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Özellikle kış aylarında ilgi odağı olan kabanlar, mevsim geçişlerinde de tercih edilmektedir. Farklı kumaşlardan da üretilen kabanlar; ister spor olsun, ister şık, ister nostalji olsun her tarzda kişiye hitap etmektedir ve tesettürlü bayanları kendine çekmektedir. İşte güzelliğe verilen önemin aynısını şıklıkta da yakalamak ve görmek isteyen tesettürlü bayanların tercih ettiği, farklı modelleri bulunan ve çeşitli ürün yelpazesine sahip olan tesettür kaban modelleri !

1 – Kaşe Kaban

tesettur-kaban-modelleri

Klasik modellerden en çok tercih edilen kaban türüdür. Sade, zarif ve şık duruşuyla ilgi odağı olmaya devam etmektedir. Kaşe kaban, görünümüne zariflik katan bazı küçük detaylar bulunmaktadır. Kabanın görüntüsüne canlılık katan yakasında kurdele detayı gibi ya da şık bir düğme ya da inci detayı veya kemer gibi detaylar kabanın albenisini artırarak kişileri kendine çekmektedir. Kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ile kombini de oldukça kolay klasik bir modeldir. Armine tesettür kaban modelleri bu konuda oldukça çeşitliliğe sahiptir. Kaşe kaban bayan TESETTÜR SEFAMERVE. isimli internet üzerinden satış yapan site üzerinden de rahatlıkla alınabilir.

2 – Kapüşonlu Kaban

tesettur-kaban-modelleri

Tesettür kaban modelleri arasında gençlerin daha çok tercih ettiği kapüşonlu kabanlardır. Kapüşon detay sayesinde kabanda daha çok spor tarzı bir hava oluşur ve genç tesettürlü bayanların tercihleri arasında bulunmaktadır. Spor çanta, tarz eşarpla ya da şallarla kombin edilmektedir. Bu tarz Tesettür kaban modelleri tozlu adlı giyim mağazasında rahatlıkla bulunabilmektedir.

3 – Vintage Kaban

Tesettür kaban modelleri arasında eski yıllarda bir zamanlar vazgeçilmez tarz olan vintage kaban, son yıllarda popüler olarak ilgi odağı olmaktadır. Kendine has tarzıyla geçmişin izlerini günümüze taşıyan, estetik duruşu ile gözlere hitap eden ayrı bir tarz kaban modelleri arasında yerini almaktadır. Tarz sahibi olan tesettürlü bayanlar kombin konusunda da çok uyumlu!

4 – Pelüş Kaban

Yumuşacık dokusuyla, farklı renkleri ve desenleriyle pelüş kaban modelleri soğuk kış günleri için kendine has tarzı olanların tercihidir. Moda merve kaban pelüş kabanlar konusunda çok çeşitliliğe sahiptir.

5 – Kürklü Kaban

Genelde yaka kısmında kürk detayı bulunan tesettür kürk kabanları şıklığın tek adresi olarak tercih edilmektedir. Yaka kısmında kürk detayının olmasıyla birlikte bazen kollarda bazen hem kol hem yaka kısmında kürk detayları bulunmaktadır. Sade ve şık bir eşarpla, çantalarla kombin sağlanmaktadır.

6 – Çift Taraflı Kaban

tesettur-kaban-modelleri

Tesettür kaban modelleri tarzları içinde çift taraflı kullanım özelliği ve kolaylığı ile dikkatleri üzerinde toplayan çift taraflı kaban modelleri faklı renk ve kumaş çeşitliliği göstermektedir. Aynı zamanda içi farklı renkte ve dışı farklı renkte olabilmektedir. Tesettür Mont dediğimiz modeller de çift taraflı olabilmektedir. Bazen yağmurluk olarak da kullanılabilen çeşitleri mevcuttur. Bir kabanım, farklı iki tarzım olsun diyenlerin tercihi!

7 – Uzun Kaban

Daha çok muhafazakar kesimin tercih ettiği uzun kaban modelleri şıklığın zarafetidir. Çeşitli, şık detaylar ile sade görselliğe tarzlar katılmaktadır. Farklı renklerde ve desenlerde olan kabanların kombineleri şık bir çanta, çizme ya da eşarpla kolay ve harika şekilde yapılmaktadır. Güzelliğe verilen önemi kıyafette de görmek isteyenlerin tercihi

8 – Deri Detaylı Kaban

 

Narin ve kullanımı hassas olan deri kumaşların detay olarak kullanılmasıyla oluşan kabanlar, alımlı ve güzel giyinmeyi sevenlerin tercihidir. Genellikle mevsim geçişlerinde kullanılmaktadır. Dayanıklı deri kumaş detayları ile birlikte kombineleri oldukça rahattır. Deri detaylı kaban olabileceği gibi, bir bütün deri kumaş olan kabanlar da bulunmaktadır.

9 – Kruvaze Kaban

Son zamanlarda trend olan kaban çeşitlerinden biridir. Görselliğindeki detaylar ise; ön kısımdaki parçaların birinin diğer parçanın üstünü kapatacak şekilde uzun olması ve değişik tarzda düğme ile iliklenmesidir.  Farklı renkleri olması her zamanki çantayla, şık bir eşarpla kombinin uyumlu olmasını kolaylaştırmaktadır.

10 – Balon Kol Kaban

tesettur-kaban-modelleri

Tesettür kaban modelleri içinde farklılık arayan tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği kaban türlerinden biridir. Duruşu ve kendine has tarzı ile estetiği sevenler için harika bir tercih olacaktır. Kol detayları dikkatleri üzerinde toplayan kaban “farkım olsun, tarzım olsun” diyenler için!

11 – Tesettür Kaban Modelleri | Robalı Kaban

Robalı kaban, detayı bel üstünden kırmayla başlayan farklı bir tarzı sunan, daha çok gençlerin tercih ettiği ilginç bir modeldir. Kullanımı kolay ve şık bir görünümü vardır. Eşarp ve çanta ile uyumu da oldukça kolay sağlanmaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz 2020 Sweatshirt Kadın Modası İpuçları Nelerdir? konulu yazımıza da göz atabilirsiniz.

 

Yoruma kapalı.